Перспективи дуже туманні, – тернопільський біатлоніст Підручний не відкидає варіанту закінчення кар'єри



Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про майбутні спортивні плани. Біатлоніст не виключає, що відкладе гвинтівку та лижі у сторону.

Лідер чоловічої команди наразі невпевнено каже про виступи у наступному сезоні. Дмитро Підручний зізнався, що з першого дня повномасштабного вторгнення Росії в Україну провів лише декілька тренувань.

У перший місяць уродженець Тернополя змінив біатлон на службу, де не ходив на тренування, а у наряди та патрулювання.

Навіть якщо я залишуся на наступний сезон, то перспективи дуже туманні. Від 24 лютого у мене було буквально декілька тренувань. Перший місяць я перебував у казармі і ходив у наряди. Встиг перехворіти на ковід. Не хочу, щоб це виглядало наче я скаржуся, але такі зараз реалії. Останні два тижні у мене з’явився більш-менш нормальний графік,– розповів біатлоніст.

Нагадаємо, що Підручний спочатку війни став на службу у частині Нацгвардії в Тернополі.

Нещодавно з'явилась інформація, що Дмитро подаватиме свою кандидатуру на вибори нового президента Федерації біатлону України.

До речі, Підручний – один із найтитулованіших чоловіків-біатлоністів України. У 2019 році став чемпіоном світу у переслідуванні. У 2020-му став чемпіоном Європи у Раубічах (змішана естафета).



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW