Олександр Мамай запросив до Полтави підприємства із зони бойових дій



Міський голова Олександр Мамай запропонував вивезти до Полтави підприємства із зони бойових дій. Очільник громади запевнив, що місто має необхідні приміщення для розташування виробничих потужностей. Про це йдеться у заяві на сайті Полтавської міської ради.

-Шановні керівники підприємств, які знаходяться у зоні бойових дій! Українські підприємства – це основа нашої економіки. Тому їх слід якнайшвидше врятувати та вивезти. Знаю, що для цього вам потрібні відповідні великі промислові приміщення. У Полтавській громаді вони є. Згідно з державною Програмою з релокації українських підприємств, які знаходяться у зоні активних бойових дій, ми створюємо базу даних виробничих приміщень різної форми власності. Ми готові запропонувати ці приміщення для розміщення ваших виробничих потужностей, - йдеться у повідомленні.

За детальною інформацію слід звернутися за телефоном +38 (0532) 57-31-27 або на електронну адресу dep_economy_invest@rada-poltava.gov.ua (Департамент економіки і інвестицій Полтавської міської ради).

Нагадаємо, раніше Олександр Мамай розповів, як живуть переселенці у Полтаві.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами із життя Полтави та області, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW