В Ірпені на Київщині рашисти зґвалтували та вбили матір та сестру на очах у 17-річної дівчини



Російські загарбники жорстоко зґвалтували та вбили жінку та її 15-річну доньку. Старшу доньку загиблої змусили на це дивитися. Зараз із дівчиною, єдиною, кому вдалося вижити зі всієї родини, працюють психологи.

Про це розповіла Уповноважена з прав людини Людмила Денісова.

Черговий жахливий злочин рашисти вчинили в Ірпені на Київщині.

Ми маємо Telegram-канал. Не забувайте підписуватись та читайте. Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин.

Українська омбудсменка зазначила, що на гарячу лінію Уповноваженого з надання конфіденційної психологічної допомоги звернулася 17-річна мешканка Ірпеня та її бабуся, яка мешкає в іншому місті. Вони розповіли про черговий жахливий злочин рашистів в Ірпені і дозволили розповісти історію дівчини, у якої російські звірі забрала всю її сім'ю.

В Ірпені троє рашистських окупантів на очах дівчини зґвалтували її маму та молодшу сестру 15 років. З особливою жорстокістю били і зґвалтували. Обидві мертві. Дівчина в стані психологічного шоку 4 дні жила з трупами в будинку. Після звільнення міста змогла добратися. розповіла, що поки що вбивали рідних, її тримали і не чіпали, "бо я потвора. Сказали "живи і передай іншим, - розповідає Денисова страшну історію жертви російських окупантів.

За словами омбудсменки, з 1 квітня на гарячу лінію психологічної допомоги, яку Україна створила за підтримки ЮНІСЕФ, звернулося вже понад 400 українців. Переважна більшість звернень пов'язана із жорстоким сексуальним насильством російських окупантів щодо мирних жителів українських міст. І кількість звернень від людей, які потребують допомоги, постійно зростає.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Київщині правоохоронці вже встановили, що від рук російських окупантів загинуло 1084 цивільних осіб. Більш як 300 тіл залишаються невпізнаними. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив начальник Головного управління Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов.

Також ми писали, що випадки зґвалтувань на захоплених військами рф територіях мали масовий характер. Про це повідомила уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова під час онлайн-брифінгу 14 квітня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW