Поліцейські Житомирщини закликають вірян дотримуватися заходів безпеки в умовах воєнного стану



У неділю, 24 квітня, християни східного обряду відзначатимуть Великдень. Поліцейські забезпечуватимуть правопорядок та безпеку учасників масових святкових богослужінь. Водночас інформують, що в умовах воєнного стану діють певні обмеження.

Очікується, що Великодні богослужіння пройдуть у понад 560 храмах, участь у яких візьмуть майже 25 тисяч вірян.

Читайте також: Білий лелека: Символізм в українській культурі

Правопорядок та безпеку на території культових споруд й поблизу забезпечуватимуть майже 430 поліцейських, які нестимуть службу у населених пунктах області у складі піших та автопатрулів. Їх завданнями є організація безпеки учасників масових заходів та запобігання правопорушенням.

Зважаючи на умови воєнного часу, поліцейські закликають учасників релігійних заходів дотримуватися правил безпеки та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги (навіть перебуваючи у церкві). Зауважте, що не варто відвідувати храми у комендантський час (який нині починається о 22:00 та триває до 5:00). Священнослужителі здійснюватимуть богослужіння з врахуванням цих обставин. Крім того, святкові відправи транслюватимуться в онлайн-режимі на телевізійних каналах та в мережі Інтернет.

Тож, шановні громадяни! Будьте обережними та уважними, подбайте про безпеку себе та рідних. Виявляйте взаємну повагу та розуміння, допомагайте тим, хто цього потребує.

У разі виявлення невідомих предметів чи речовин, підозрілих осіб, негайно звертайтесь до найближчого наряду поліції або телефонуйте на спецлінію 102.

Поліція Житомирської області

Читайте також: Очистка русла Тетерева триває! ФОТО

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW