На Полтавщині поліцейські затримали двох молодиків, які погрожували перехожому пістолетом і відібрали у нього телефон



21-го квітня, близько 21:00, до поліцій Кременчука звернувся місцевий житель, 1994 року народження. Він повідомив, що двоє невідомих погрожували йому пістолетом і відібрали мобільний телефон. За викликом на місце події виїхала слідчо-оперативна група та патрульні, які оперативно затримали причетних до скоєння злочину. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

-Під час оперативно-розшукових та слідчих дій встановлено, що обоє  затримані місцеві мешканці, 2004 і 2003 років народження, вже мали проблеми із законом за скоєння ряду злочинів на території міста Кременчука. Слідчими поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, речові докази вилучені. Фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозри та обрання запобіжних заходів, - повідомив Олександр Холондович, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького районного управління поліції.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури,  розпочате  досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 4 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Раніше на Полтавщині поліцейські затримали чоловіка, який вкрав телефон із магазина.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами із життя Полтави та області, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW