У Києві в останню дорогу провели українського воїна Володимира Карася, який загинув в Мотижині, - ФОТО



20 квітня, на Майдані Незалежності, попрощалися з українським захисником Володимиром Карасем, який з перших днів російського вторгнення захищав Батьківщину. Воїну було 39 років.

Володимир загинув ще 3 березня в Мотижині на Київщині. Він був у складі ЗСУ на розвідці підходів до села Копилів, де розташовувався російський комплекс радіоелектронної боротьби. Саме там того злощасного дня розвідгрупу з трьох чоловік на цивільному розстріляв російський БТР. Володимир загинув, але це дало змогу офіцеру та третьому бійцю відійти та врятуватися від ворога.

Фото: Борис КорпусенкоФото: Борис Корпусенко

Його тіло поховали місцеві партизани. В наступні дні в Мотижині було вбито ще десятки цивільних та бійців ТРО.

Людина з дуже добрим серцем та добрим гумором. Багато років допомагав армії. Завжди відгукувався на допомогу іншим, інколи забуваючи поїсти та поспати. Аби лише виручити людей в біді, - написав його брат, український громадський діяч та активіст, лідер праворадикальної організації С14 Євген Карась.

У Києві в останню дорогу провели українського воїна Володимира Карася, який загинув в Мотижині, - ФОТО, фото-3Фото: Борис КорпусенкоФото: Борис Корпусенко

Церемонія прощання та відспівування українського захисника розпочалася об 11 годині на центральній площі Києва. Провести Володимира в останню путь прийшли рідні, друзі, громадські активісти та всі небайдужі містяни. Серед них - і кохана вояка  Олена Олещенко.

Принаймні, я дожила до цього дня. Хоч попрощаємось на землі. Ти був для мене героєм всі два роки і сім місяців, що ми були поряд. Сподіваюсь, невдовзі знову зустрінемось, де немає уже смерті, болю і часу. Люблю, - написала вона на своїй сторінці в Facebook.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого, низький уклін та пошана воїну за віддане життя заради Перемоги!

Також читайте: Йдуть найкращі: на Київщині загинув Герой України, науковець та вчений Андрій Кравченко. Вояк підірвався на міні

Це наш Telegram! В нього ми вкладаємо душу. Приєднуйтеся до нашої спільноти, аби разом наближати перемогу!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW