Бердичівські поліцейські встановили причетного до крадіжки з аптеки



З приміщення фармації у райцентрі невідомий викрав прилад для вимірювання артеріального тиску, призначений для всіх відвідувачів у якості соціальної послуги. Поліцейські встановили причетного до діяння та вилучили викрадене. За крадіжку, вчинену в умовах воєнного часу, йому може загрожувати до 8 років ув’язнення.

Читайте також: На Житомирщині виявили уламки ще однієї ворожої ракети - поліція документує воєнні злочини рашистів

18 квітня до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку від керуючої місцевої аптеки. Вона розповіла, що у приміщенні закладу знаходиться спеціальний столик, де кожен відвідувач може безкоштовно виміряти артеріальний тиск за допомогою тонометру. Проте вдень жінка виявила відсутність приладу.

Працівники кримінальної поліції зібрали першочергову інформацію й у результаті встановили причетність до правопорушення 28-річного місцевого жителя. Його розшукали, чоловік визнав провину та пояснив, що скористався моментом, поки працівниця аптеки відволіклась. Викрадений прилад у нього вилучили.

Наразі триває досудове розслідування, розпочате за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відомо, що чоловік вже не вперше притягується до відповідальності за вчинення майнових злочинів. До того ж нині в місцевому суді триває розгляд провадження, в якому він обвинувачений у ще одній крадіжці. Відтак поліцейські перевіряють, чи не причетний чоловік до інших протиправних діянь.

Відповідно до чинного законодавства за таємне викрадення чужого майна в умовах воєнного чи надзвичайного стану визначено покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

Бердичівський районний відділ поліції

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook

Читайте також: На Житомирщині медики прооперували хлопчину, який упав із саморобної гойдалки-тарзанки



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW