Через російське вторгнення на Миколаївщині пошкоджено більше 2 тисяч цивільних об’єктів



Станом на 20 квітня з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 2618 цивільних об’єктів та ще велика кількість споживачів залишається без гагу, води та електрики. 

Як повідомляє Миколаївська облдержадміністрація, із-за рашиських обстрілів в області пошкоджені: об’єкти житлового фонду – 1914, медичні заклади – 25, навчальні заклади – 129, заклади культури – 50, об’єкти промислових підприємств – 23, об’єкти життєзабезпечення: газо – 98, електро – 232, водо – 8, теплопостачання – 7, інші не військові об’єкти – 132.

Наразі в області тривають роботи з відновлення газо- та електропостачання у населених пунктах, які постраждали внаслідок війни. Відновлено газопостачання у Миколаєві за 7 адресами та в Очаківі за 1 адресою.

Без газопостачання все ще залишаються 1597 споживачів.

Станом на 20 квітня "Миколаївобленерго" проводяться ремонти на п’яти підстанціях. На цей час припинено електропостачання, водопостачання, водовідведення в 87 населених пунктах (з них у п'яти – частково) Баштанського та Миколаївського районів.

Також у результаті бойових дій пошкоджено водовід "Дніпро-Миколаїв" по якому здійснюється постачання води з річки Дніпро до Миколаєва. На цей час споживачі міста забезпечуються привізною водою з резервуарів-накопичувачів та артезіанських свердловин, а також за рахунок колективних установок очистки і фасованої питної води.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW