Українські кібервійська натрапили на слід пропагандиста, який намагався розхитати ситуацію в Одесі



Ефективна робота кібервійськ України дозволила ліквідувати пропагандиський канал рашистів на YouTube "Вольный город Одесса". Також встановлена причетність "відомого генератора бездарних фейків, рашиста, провокатора, підстилки путінського режиму та "журналіста"" Семена Пегова до створення ліквідованого каналу.

Про це стало відомо з каналу в Telegram "Злой одессит".

В повідомленні йдеться про те, що "інформаційна смітник" був створений 1 травня 2020 року для сіяння паніки серед захисників Одеси. Кібервійська вдалось з'ясувати, що канал був прив'язаний до Google-акаунту і російського номеру телефону, який належить вищевказаному пропагандисту. 

Зазначається, що Семен Пегов здійснював марні спроби маскування, використовуючи постійно сервіси VPN, але йому це не допомогло. Окрім каналу на YouTube заблоковано ще ряд його ресурсів, які пропагували розв'язання росією війни.

"Це суттєво обмежить можливості Сьоми щодо поширення фейкових "досягнень" російських окупантів, ґвалтівників і мародерів", - підкреслив "Злой одессит".

В повідомленні також йдеться про те, що у москві може відбутися внутрішній розгляд щодо величезних витрат на рашистську пропаганду Пеговим, які не виправдались

"Гроші освоєні, результату немає, ресурси вбито. Тож Сьому цілком може чекати на батьківщині пляшка. Або швабра", - глузує "Злой одессит" з пропагандиста. 

Зараз Семен Пегов знімає пропагандистські ролики про "визволення" Донецької області. У своїх "сюжетах" він видає геноцид українців та інші злочини загарбників за дії української армії. Фейкові матеріали кремлівський "журналіст" публікує у своєму Telegram-каналі і заблокованому на росії Instagram. Очевидно, що українські кібервійська вже працюють над знищенням каналів брехливої інформації у зазначених соціальних мережах. 

Підкреслимо, що на пропагандиста оголошено полювання за винагороду. Деталі тут

Читайте також: В Одеські області затримали трьох колаборантів, - ФОТО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW