ЗСУ здобувають немало перемог, зокрема і на Ізюмському напрямку - Синєгубов про ситуацію на Харківщині



Харківщина залишається одним із надважливих напрямків цієї війни. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у місті та області.

Росіяни обстріляли Основ’янський та Немишлянський райони Харкова, також центральну частину міста. Снаряди впали просто біля будинків, на дитячі майданчики, біля пунктів видачі гуманітарної допомоги. Загинули троє осіб, постраждали - 15, серед них - 14-річна дитина.

Лікарі працюють цілодобово та рятують життя жителів Харківщини. Як і рятувальники, які щодня героїчно ліквідовують наслідки обстрілів.

Такі атаки проти мирного населення - це однозначно реакція на жалюгідні спроби росіян взяти Харків, які ще на початку вторгнення завершилися їхньою поразкою.

"ЗСУ здобувають немало перемог, зокрема і на Ізюмському напрямку. Бої тривають, тому поки що не про всі події можемо розповідати", - заявив Синєгубов.

Сьогодні в районі Балаклії Збройні Сили України збили ворожий літак. Бої тривають, а населення із Лозової та Барвінкового намагаються якомога швидше евакуювати.

Вже виїхали 54 тисяч людей.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW