Дипломати повертаються до Києва, підприємства відкриваються у безпечних регіонах: важливі події 18 квітня



Завершилась п’ятдесят четверта доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Основні події минулої доби розкаже редакція. 

Генштаб ЗСУ повідомляє: основні зусилля противника зосереджені на встановленні повного контролю над територією Донецької і Луганської областей та утриманні раніше захопленої території. 

Фіксуються ознаки початку наступальної операції в Східній операційній зоні.

Не виключаються провокаційні дії та застосування противником армійської авіації у прикордонних з Україною районах російської федерації, зокрема завдання ударів по цивільних об’єктах.

Вже більше 400 підприємств перевезені в регіони, де немає активних бойових дій. Понад 200 вже працюють, - заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. Він закликав українців підтримувати вітчизняний бізнес, особливо малих та середніх підприємців, щоб допомогти перезапустити економіку.

З кожним днем все більше дипломатичних представництв інших країн відновлюють свою роботу у Києві. Це є одним зі свідчень того, що світ підтримує та вірить в Україну. За даними МЗС, сьогодні у столиці знову працюють дипломати 15 диппредставництв - ЄС, Франції, Італії, Латвії, Литви, Естонії, Польщі, Туреччини, Чехії, Словенії, Ватикану, Молдови, Ірану, Казахстану, Таджикистану, Туркменістану.

Розблоковано рух між Києвом та Житомиром. Як повідомляють в Міністерстві інфраструктури України, сьогодні зранку поблизу Стоянки відкрили новозбудовану тимчасову переправу через річку Ірпінь. Вона працює у обидві напрямки. Нагадаємо, ще в перші дні російського вторгнення міст біля Стоянки підірвали і сполучення зі столицею було розірвано.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW