На Рівненщині закликають вірян на Великдень залишатися вдома



Обласна військова адміністрація закликає вірян залишатися на Великдень удома та за бажанням дивитися трансляцію богослужінь. У зв'язку з війною, треба подбати про безпеку громадян, кажуть в ОВА.

«Наголошую, комендантська година не скасовується! Дозволяється лише робота культових споруд, пересування до місць проведення богослужінь та перебування поблизу церков громадян в межах населених пунктів Рівненської області. Також дозволяється робота громадського транспорту на час богослужіння «від» і «до» храмів», - зазначає Віталій Коваль.

Разом з тим, залишається ймовірність виникнення загроз ракетних ударів та інших небезпечних ситуацій в умовах воєнного стану. Тому з духовенством області було попередньо обговорено важливість забезпечення перебування у культових спорудах мінімальної кількості прихожан. А також доведення інформації щодо найближчих місць укриттів та бомбосховищ.

«Закликаю вірян максимально залишитися вдома. Освячення великодніх кошиків проводитиметься щогодини. А Великодні богослужіння транслюватимуться онлайн. Безпека сьогодні - найголовніше!», - резюмував очільник області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW