«Війна з колективним Заходом та ліквідація київського режиму» - в Херсоні окупанти не приховують справжні цілі війни



Окупаційна адміністрація Херсону намагається переконати місцеве населення, що злочини РФ в Україні чиняться на благо людей, а «збройні сили РФ не воюють з український народом».

Начебто війна розпочалась через «західні плани» знищити російський та український народи. Саму війну називають «операцію з ліквідації антинародного київського режиму».

У листівках, які поширюються в Херсоні окупантами, винними в російській агресії називають самих українців та обрану ними владу: «горе, що спіткало вас – результат злочинної політики київського режиму».

Фактично такі дії російських пропагандистів є прямим визнання того, ця війна не має стосунку до міфічного «захисту Донбасу». Її мета – знищення української державності та окупація всієї України.

Окремо зазначено: «Не думайте, що це буде швидко та безболісно». Це твердження стає особливо актуальним, враховуючи що, згідно даних супутникових знімків компанії Planet Lab, за час окупації на херсонському міському цвинтарі з’явились щонайменше 824 нові могили.

Українців закликають до колаборації з росіянами та попереджають про небезпеку наближатися до військових окупаційної армії. Також в листівці (навіть після викриття злочинів у Бучі та інших українських містах) стверджується, що «російська армія не воює з українськими солдатами та не обстрілює мирне населення».

Слід зазначити, що на сьогодні українські та міжнародні слідчі ретельно досліджують всі злочини, які чинять окупанти за прямими наказами російського керівництва. Всі вони будуть доказами для спецтрибуналу як над безпосередніми виконавцями, так і над владної верхівкою країни-окупанта.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України

«Війна з колективним Заходом та ліквідація київського режиму» - в Херсоні окупанти не приховують справжні цілі війни, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW