Синоптикиня розповіла, коли очікувати на потепління



17-го квітня в Україні місцями очікуються нічні та ранкові заморозки - переважно в західних, північних областях, подекуди в центральній частині. На Півдні, Сході, у Дніпропетровській, Полтавській областях вночі передбачається +3+8 градусів. Впродовж дня 17-го квітня ХОЛОДНО буде в більшості областей України, максимально лише +5+11 градусів.Про це у своєму метеоблозі розповіла синоптикиня Наталка Діденко. Також вона пише:

- Тепліша погода очікується завтра у східних областях, на Запоріжжі та в Криму, вдень +12+16 градусів. Дощ та - увага!- подекуди мокрий сніг пройдуть завтра у більшості областей України. На Луганщині, Донеччині, Запоріжжі та в Криму переважатиме суха погода. Вітер очікується переважно північно-східний, у західних областях пориви можуть досягати 15-20 метрів за секунду. У Києві завтра, на Вербну неділю буде ще холодніше, ніж сьогодні: вночі +1+3 градуси, на околицях можливі заморозки, вдень +5+8 градусів. Місцями в столиці дощ, можливо з мокрим снігом. Передвеликодній тиждень прийде в Україну з холодним повітрям, передбачається +5+12 градусів, проте в східних областях та на Дніпропетровщині температура повітря буде високою, до +12+18 градусів.

Повітря в Україні почне прогріватися, а холод відступати, в кінці тижня, 22-23 квітня, якраз напередодні Великодня. Тому поки краще зайнятися домівками, озирнутися по хаті, що треба зробити перед святом, щось викинути, щось вигребти, добратися до дальніх кутків, підготувати-підкупити все необхідне для паски, про миття вікон не скажу - явно не сприятливо буде, бо ж холоднеча, подумати, кому першочергово допомогти в цей час війни, знайти нарешті свій, простий і хороший, рецепт паски. І обов'язково дбати про здоров'я своє та близьких - адже холодне повітря надворі та у помешканнях може притягувати застуди.

Читайте також: Якими є ціни на демісезонний одяг у Полтаві



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW