Врятуйте Віктора, – Кіркоров підтримав Марченко й просить звільнити її чоловіка "з підвалів СБУ"



Оксана Марченко активно знімає відеоролики та дає інтерв'ю у яких закликає звільнити її чоловіка олігарха Віктора Медведчука. У Москві телеведуча зазначала, що її чоловіка катують, а слідом за нею підключився підтримувати затриманого нардепа, зірковий друг-путініст Філіп Кіркоров.

Пост підтримки артист розмістив на своїй інстаграм-сторінці.
Після інтерв'ю, яке дала Марченко у Москві, її риторику про те, що Зеленський переслідує Медведчука, СБУ сфабрикувала його втечу, а тепер збирається катувати підтримав і Кіркоров.

Лідера ОПЗЖ і кума Путіна заборонений в Україні артист назвав політв'язнем і старшим другом. Він вважає, що Марченко рятує не тільки Медведчука, а й усіх заарештованих опозиціонерів.

"Я підтримую мою подругу Оксану Марченко в її міжнародній діяльності проти тортур та насильства, від якої сьогодні залежить життя та свобода політв'язнів, а останніми днями і життя мого старшого друга",– написав Філіп Кіркоров.

Кіркоров у дописі просить політиків, зокрема Емманюеля Макрона й Джо Байдена, втрутитися в ситуацію та провести своє розслідування.

"Не треба бути слідчим, спеціалістом, щоб за одними лише знімками зрозуміти, що відбувається й робиться з Віктором Медведчуком. Звертаюся з вимогою до європейських політиків – негайно підключитись, вивести з підвалів СБУ всіх людей та провести незалежне розслідування", – закликав Кіркоров.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW