"Удар по імперським амбіціям ворога": путін жадає помсти за зірвану "москву"



13 квітня український "Нептун" влучив у ракетний крейсер "Москва". Це дуже розізлило ворога, і замість того, щоб відступити, він планує посилити атаки.

Про це повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони Півдня України, капітан 1-го рангу Наталія Гуменюк на брифінгу 15 квітня.

"Продовжаться ракетні атаки, артилерійські обстріли. Не відкидаємо десантну операцію. Ми готові. Протидіємо. Усвідомлюємо всі загрози. Для ворога це суттєва втрата фінансова, збройна, іміджева. Ураження крейсера "Москва" вдарило не лише по корабельному складу. А й по імперським амбіціям ворога", - сказала Гуменюк.

Вона зазначила, що не випадково, що цієї ночі Південь України зазнав ракетних ударів, а зараз обстрілюють Миколаїв.

"Ми всі усвідомлюємо, що нам ворог цього не пробачить. До нас є претензії. Атаки відбуваються. Окупанти застосовують заборонені міжнародними конвенціями касетні боєприпаси", - наголосила вона.

Також про небезпеку говорить те, що через атаку на "москву" здетонував боєкомплект, який повністю був заряджений ракетами.

"Це тільки ще раз підтвердило, що вони заряджені настільки, щоб і далі нищити Україну. Але ЗСУ стоять на захисті", - зазначила Гуменюк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW