Війна в Україні: прихована робота наших героїв розвідників та “партизан”, - ФОТО



Триває п’ятдесят перша доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. За цей період наші героїчні захисники та захисниці нещадно розбивають вщент ворогів. Роботу багатьох із них ми бачимо лише у даних про знищених окупантів. Обличчя героїв показувати наразі небезпечно для них. Особливо це стосується розвідників і "партизан". У Головному управлінні розвідки МО України навели приклади рішучості українських розвідників та “партизан” в ході звільнення населених пунктів України від російсько-фашистських загарбників, передає редакція. 

Воєнна розвідка України з перших хвилин широкомасштабної агресії рф (за безпосереднім сприянням рб) проти України веде активну боротьбу проти ворога, де окрім “традиційних завдань” зі збору інформації про наміри та дії противника, що ведеться постійно, цілодобовим “заняттям” у режимі 24/7 стало знищення/захоплення особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Наприкінці березня розвідники, разом з нашими “партизанами” та підрозділами ЗС України, взяли участь у звільненні низки населених пунктів в Сумській та Чернігівській областях. В результаті проведення засідок, мінування автодоріг, зачищення територій, використання БпЛА проводилась активна робота над наповненням “кошика втрат” противника.

25 березня 2022 року, Сумська область.

В результаті організованих засідок та в ході зачищення території було знищено вогневу позицію противника (при цьому було захоплено боєкомплект ворога), знищено інженерну техніку противника, захоплено 3 одиниці автомобільної техніки (УАЗ, автобус, екскаватор), взято у полон 22 окупанта.

28 березня у Сумській області українськими “партизанами” було захоплено ворожий танк Т-80 (з боєкомплектом), який було передано підрозділу місцевої ТрО.

29 березня у Чернігівській області “партизани” здійснили мінування автодороги та організували засідку. Як результат, було знищено САУ “МСТА-С”, БТР-80, паливозаправник противника, а також ліквідовано 10 окупантів.

Зазначені приклади не є поодинокими й мають систематичний характер. На жаль, з огляду на специфіку діяльності, багато чого не можна побачити у стрічках щоденних новин.

Воєнна розвідка України діє дуже сміливо та ефективно, роблячи вагомий внесок у Перемогу України!

Слава Україні!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW