Автобуси вивозили людей з Попасної і по дорозі змінили маршрут: подробиці обстрілу росіянами евакуаційної колони на Харківщині



Рашисти обстріляли евакуаційну колону з мирними мешканцями у Харківській області.

Вдень 14 квітня російські військові, які протягом останніх днів окупували селище Борова і навколишні села, обстріляли колону автобусів та автомобілів з цивільними людьми біля блокпосту на в‘їзді в Борову. Про це повідомили у прес-службі Борівської селищної ради.

Раніше ми писали, що на Харківщині російські окупанти обстріляли евакуаційні автобуси, 7 людей загинули, 27 - поранені.

За попередньою інформацією, автобуси, які належать приватному перевізнику, вивозили людей з міста Попасної Луганської області в напрямку міста Старобільська Луганської області. Дорогою колона мусила змінити маршрут через обстріли і поїхала в напрямку Борової. На в'їзді в Борову автобуси і кілька авто, які також їхали в колоні, обстріляли російські окупанти. Обставини і маршрути автобусів встановлюють правоохоронці.

За різними даними, в автобусах їхали від 30 до 42 людей. Кількість загиблих уточнюється. Наразі в борівській лікарні знаходяться 7 поранених, з них 4 - у важкому стані. Є одна поранена дитина.

Лікарня терміново потребує ліків, зокрема анестезії, а також продукти і одяг для постраждалих. Підвіз ліків та гуманітарної допомоги до Борової неможливі через зруйновані дороги і мости, а також через те, що російські військові забороняють переміщення між селами.

Борівська селищна рада звертається до Червоного Хреста з проханням допомогти організувати як мінімум доставку знеболювальних препаратів та анестезії.

Нагадаємо, що війська Росії вдарили по селу на Харківщині, поранені жінка і двоє дітей. Детальніше про це читайте тут.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW