3-річний хлопчик, який минулого року сам виживав в нічному лісі, тепер із родиною пережив місячну окупацію



Рівно рік тому про 3-річного Богдана Уніченко із села Рагівка говорили усі ЗМІ. Хлопчика добу шукали понад три сотні людей і знайшли аж за 4 кілометри від дому. А зараз маленькому Богд анчикудовелося витримати ще одне випробування – їхнє село місяць провело під окупацією.

Про це розповідає ТСН.ua.
Рік тому Богданчик загубився, коли з батьком пішов збирати гіллочки, аби розтопити піч. Його шукали поліцейські, рятувальники, нацгвардійці та волонтери, піднімали в небо дрон і гелікоптер. А знайшли майже через добу - за 4 кілометри від дому, у лісосмузі.
Зараз же у ліс ніхто не ходить - там усе заміновано. Село Рагівка, де живе хлопчик разом з рідними, за 30 кілометрів від кордону з Білоруссю. 
"Усі ці села були окуповані "Градами", пушками, танками. То ми тут не ходили, бо кожні 20-25 хвилин йшли обстріли", - розповів батько хлопчика.

Кілька разів росйські окупанти влучали і в їхній будинок. Богданчик здригався під час кожного обстрілу.
"Один осколок, полетів у грубу, вікна пробив. Другий осколок теж попав. Мінами попадали", - розповідає чоловік.

Щоночі вони ховалися в сусідському погребі.
"Богданчик трохи боявся, трусився, але як немає вистрілів, то він живий. Все говорив бабай-бабай, ховався, плакав", - додають родичі хлопчика.

Два тижні тому Рагівку звільнили від окупантів. Ті дні місцеві згадують із жахом. "Біля будинків падало, і сараї тут є що згоріли. Будинків 5-6 є шо пограбували, позабирали продукти харчування, побутову техніку, золото. Одну людину знайшли з села, що дійсно катували", - розповідає місцева мешканка Наталія.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW