Г’ю Джекман поспілкувався з юним одеситом, який намалював героя із серії фантастичних фільмів "Люди Ікс" Росомаху, - ВІДЕО



Відомий актор Г’ю Джекман, який грав роль супергероя-мутанта Росомахи у серії фантастичних фільмів "Люди Ікс", опублікував в Instagram малюнок юного одесита та поспілкувався з хлопчиком особисто по відеозв'язку.

Про це стало відомо з інстаграму зірки.

Г’ю Джекман, якого вразив малюнок юного одесита, вирішив зв’язатись зі своїм прихильником. 

"Передайте привіт моєму новому (дуже сміливому) другу Кості. Йому 7 років. Лише кілька годин тому він прийшов до центру Unicef ​​Blue Dot у Румунії після того, як втік зі свого будинку в Україні. Він намалював цю фотографію #Росомахи. Дуже схожий, вам не здається?", - написав Г’ю під серією фото в своєму Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @thehughjackman

Окрім цього, Г'ю Джекман зумів поговорити з маленьким українцем через відеозв'язок. Відео розмови він також опублікував в соцмережі з підписом: "Моє серце розривається за них усіх, але спілкування з Юлією в центрі Unicef ​​Blue Dot вселило в мене надію. Я такий вдячна їй за роботу і за все, що робиться для захисту дітей, які постраждали від війни в Україні та в усьому світі".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений користувачем @thehughjackman

Читайте також: Регулярні рейси: куди сьогодні можна поїхати з Одеси



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW