Сила і міць України



 Будь який народ не зламати поки у людей є чітке розуміння того, як далеко вони можуть зайти, щоб відстояти своє право на незалежність та свободу держави, у якій народилися.

Сила народу в його любові до Батьківщини, у вірності і відданості до землі, на якій зростали, виховувалися. Сміливість народу проявляється, коли в скрутну годину, у час смутку, небезпеки, загрози втратити свою національну ідентичність люди гуртуються, виходять на поле бою, і навіть під дулом автоматів не відмовляються від своїх намірів захистити свою країну! Україна – держава, якій пощастило мати народ люблячий, сильний, сміливий і відданий своїй рідній землі.

Під час збройної агресії Росії проти України, ми довели, що гідні зватися нащадками славетних князів Київських, сміливих та завзятих козаків, ми гідні називати себе синами та доньками України, країни, яка є рідним та надійним домом для українців ще з давніх-давен. У цій кривавій та лютій війні проти людяності, прав та свобод, які століттями виборювала Україна, перемога знову буде за нами. Ба більше, це можливість раз і назавжди позбутися підступного ворога, що вкотре задумав знищити українську ідентичність, закувати в кайдани наші тіла, забрати волю та життя українців. Отримавши перемогу, наша рідна Україна нарешті зможе стати сильнішою, потужнішою та багатшою державою, як ми того прагнемо. А росія в результаті поразки втратить свою ілюзовану силу та міць, про яку росіяни безпідставно за нагоди і без вихваляються.

Сьогодні ввесь світ захоплений відвагою та міццю українців. Люди з різних куточків планети Земля підтримують Україну своїми молитвами, мирними акціями, закликами, щедрим волотерством, зброєю та навіть власними силами та життям на полі болю. Іноземці відчули прагнення українського народу жити у вільному майбутньому, вони захоплюються героїчними вчинками наших воїнів та мирних українців, які голими руками без страху стають на захист власного дому. У ворога немає шансів поставити українців на коліна, знищити найдорожче, що може мати народ — Батьківщину. Росії ніколи нас не перемогти, бо їй ні за що не збагнути, що керує українським народом на шляху до перемоги над окупантом.

Сила і міць України в її народові, дух України в любові українців до рідної землі. А сама Україна то є незалежність, свобода і воля, героїзм її дітей та безсмертя тих, хто поклав життя у боротьбі за свою рідну Батьківщину.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW