Герої нашого часу: київські "швидкі" за час війни прийняли понад 16 500 викликів, - ФОТО



З першого дня повномасштабного вторгнення русляндії київські швидкі прийняли понад 16 500 викликів. Зокрема, прийняли понад 400 викликів до поранених внаслідок ворожих дій окупанта. Окрім цього, за цей час, рятуючи життя містян, один лікар та три водії столичних "швидких" отримали поранення. 

Про це повідомляє КМДА з посиланням на першого заступника голови КМДА Миколу Поворозника.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі всіх важливих та актуальних подій Києва, регіону та України.

Ми нерідко та цілком справедливо говоримо, що працівники "екстренки" перебувають на передовій надання медичної допомоги. Та сьогодні вони працюють на передовій справжнього поля бою. І особисто я, коли чую сирену "швидкої", сьогодні думаю не лише про те, що комусь потрібна допомога, як це було в мирний час. Я думаю про те, що просто зараз справжні герої мчать до когось на порятунок та обов’язково встигнуть, — наголосив Микола Поворозник.

Також Поворозник зазначив, що за час повномасштабного вторгнення армії рф київські "швидкі" прийняли понад 16 500 викликів. Серед них - понад 400 первинних викликів до поранених внаслідок ворожих дій окупанта.

Також прийнято понад 800 міжлікарняних викликів, коли для збереження життя поранених необхідно швидко транспортувати їх із одного медзакладу в інший, аби їм надали кваліфіковану допомогу фахівці-медики певного профілю.

Із 24 лютого отримали поранення один лікар та три водії "швидких" у нашому місті. Ця робота стала смертельно небезпечною. Але жодного випадку, коли працівник нашої "екстренки" відмовився б виїздити на виклик за 30 днів війни, не було, - наголосив Микола Поворозник.

Також сьогодні, 26 березня, нагороди отримали 20 співробітників екстреної медичної допомоги столиці, серед них лікарі, фельдшери та медсестри.

Раніше ми писали, що у Київській області, на напрямку Пуща-Водиця, Ірпінь, Буча, Гостомель, воїни Збройних сил України взяли окупантів в оточення та продовжують відтісняти ворога від столиці, влаштувавши ворогам справжній котел.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW