Більше 10 тисяч боєприпасів знешкоджено у Києві та області, - ВІДЕО



Сапери Національної поліції та ДСНС вилучили та знешкодили у Києві та області понад 10 тисяч боєприпасів різного виду. Окрім цього, у столиці знешкоджено дрон-камікадзе.

Про це повідомляє Нацполіція.

Так, вибухотехніки продовжують знешкоджувати нерозірвані боєприпаси у столиці та регіоні.

Лише на території Києва та Київської області профільні фахівці Нацполіції спільно з колегами із ДСНС вилучили та знищили близько 10 тисяч боєприпасів різного виду. Серед них – нездетоновані тактичні ракети, авіаційні бомби, велика кількість артилерійських боєприпасів та ручних гранат, - йдеться у повідомленні.

Не забувайте підписуватись на наш Telegram-канал: там новини виходять оперативно, щоб ви були в курсі всіх важливих подій Києва, області та України.

За інформацією Нацполіції, в одному з районів столиці виявлено та знешкоджено дрон-камікадзе окупантів, який був у бойовій готовності.

Вибухотехніки поліції майстерно вивели небезпечний апарат із ладу, вилучивши бойові частини. Нерозірвані боєприпаси фахівці контрольовано знищують у спеціально відведених місцях, - уточнюється в повідомленні.

Варто зазначити, що у Нацполіції просять українців бути обережними:

Якщо ви помітили підозрілий предмет, не наближайтеся до нього і не намагайтеся самостійно перенести чи розібрати. Це смертельно небезпечно!

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що СБУ затримала чоловіка, який викладав фото ракетних ударів по будівлям та об’єктам інфраструктур в різні Telegram-канали для інших прихильників "руського міра". Його дії кваліфіковано як посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Також ми повідомляли, що тепер у столиці буде працювати IT-батальйон – Центр захисту та моніторингу цифрових систем Києва. Завдання команди - відбивати кібератаки на життєвоважливі IT-сервіси.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW