Кількість жертв може бути набагато більшою: нові моторошні світлини з Бучі, - ФОТО



Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров опублікував нові світлини масових вбивств в Бучі.

Він додав, що кількість жертв може бути набагато більшою, адже кожен новий день відкриває нам ще більші жахи про окупацію міста Бучі російськими нелюдами.

"Пошуки жертв ще тривають і в Бучі, і в Ірпені, і на Житомирській трасі. Тому кількість жертв буде набагато більшою. Також, за даними правоохоронців, відступаючи, окупанти замінували тіла. Це не просто війна — це геноцид", - зазначив він.

Фото: Дмитро КомаровФОТО: Михайло ФедоровФОТО: Михайло ФедоровФОТО: Михайло ФедоровФОТО: Михайло Федоров

Федоров переконаний, що ці фото має побачити кожен житель росії, адже кожен несе за це відповідальність і висловив переконання, що політики США та ЄС також повинні бачити реалії війни з росією. Та допомогти Україні, а саме надати важку артилерію, бронетехніку, танки, військові вантажівки, зенітні системи великої дальності.

Моторошні світлини зі звільненої від рашистів Бучі показав і український телеведучий Дмитро Комаров. Він побував на вулицях міста разом з групою патрульної поліції України. Каже, за словами місцевих, орки з Київщини втікали. Швидко і в паніці, намагаючись вкрасти намародерине. Шансів підібратися до Києва у росіян не було жодних.

"Їхній план провалений. ЗСУ їх оточують. Цитата з російських «завдання спецоперації виконані» - класична брехня в їх ЗМІ. Хіба що, якщо завданням не був геноцид українського народу, знищення мирних мешканців та руйнування мирних міст. Це «завдання» російські солдати виконували", - написав Комаров. 

Фото: Дмитро КомаровФото: Дмитро КомаровФото: Дмитро Комаров

Він розповів про численні звірства окупантів, від яких в жилах холоне кров: трупів без голів, вбитих пенсіонерів, згвалтованих жінок, чоловіків з зав'язаними руками, спалених сімей в автівках.

"Ось собака гавкає біля тіла господаря. Вже тиждень. Ось чоловік із зв'язаними руками та простреленою головою. А ось хлопець без голови, із ключами біля рук. Додому не встиг. Ми з поліцією, саперами та Нацгвардією дістаємо з кювету розстріляні машини із мирними жителями. Вже не у Бучі. Вбиті пенсіонери, молоді сім'ї, машини з скелетами, що згоріли. Я бачив усе на власні очі. Машини розстрілювали. Вхідні отвори – лобове скло. Мертві водії відлітали у кювет. Росіяни втекли із Київської області. Але відсутність вибухів у Києві та області, які стали звичними – не кінець війни. рф ще покаже свою підлість Попереду багато роботи, щоби назавжди очистити нашу землю від нечисті. І перемогти", - написав Дмитро. 

Фото: Дмитро КомаровФото: Дмитро КомаровФото: Дмитро Комаров

Нагадаємо, вже кілька днів поспіль Україна разом з усім світом оговтується від шоку після численних звірств, які окупанти вчинили в Бучі. В Міноборони вже знайшли та оприлюднили імена нелюдів, причетних до військових злочинів, а в мережі з'явилися їхні світлини. 

Читайте також: Масові звірства в Бучі: рашисти заходили з мобільними крематоріями, бо планували геноцид: ОП

Підписуйтеся на наш Telegram. Оперативно про найважливіше



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW