"Вчора трохи справдився сон прекрасний": українці обговорюють пророцтво хіта Шнурова, - ВІДЕО



Гурт "Ленінград" ще в 2012 році випустив хіт "Почем звонят колокола", та через 10 років "шоковані" агресією рф українці з особливим задоволенням почали його слухати. Вони звернули увагу на деякі рядки з цього треку, вваажаючи, що пророцтва пісні починають збуватись.

Про це повідомляє сайт 056.

Слова: "Москва згоріла", ті, що Шнуров співав про столицю країни-агресора, слухачі порівняли з російським крейсером "Москва", який вчора, 13 квітня був вражений ракетами "Нептуна".

"І через майже 10 років текст ще більш актуальний, нічого не змінюється", "Вчора трохи справдився сон прекрасний...", "Дивно, як можна було так випередити час", "Пророча пісня. Весна 2022", "Ахаха)) пісня з кожним днем ​​все актуальніша! як ви човен назвете, так він і попливе", "Слава Україні!?? ...хай буде так як ви співаєте...", "Пісня із розрахунком на майбутнє" - пишуть користувачі в коментарях під офіційним відео, в якого 3 млн переглядів.

Зазначимо, в пісні "Почем звонят колокола" також згадується про спалення Москви, останкіно, правоохоронних органів і в цілому її жителів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW