На Львівщину переїжджають два українські машинобудівні підприємства: подробиці



Йдеться про підприємства ТОВ "УК "ВІТРОПАРКИ УКРАЇНИ" та "Пожмашина". 

14 квітня у телеграм-каналі керівник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що на Львівщину переїжджають два великі українські машинобудівні підприємства.

Перше підприємство - це ТОВ "УК "ВІТРОПАРКИ УКРАЇНИ", у складі групи компаній ПАТ "Краматорський завод важкого верстатобудування", яке створило сучасне виробництво повного циклу. Компанія проєктує, будує, монтує вітроустановки, генерує та здійснює постачання електроенергії. Підприємство з Краматорська максимально використовує енергетичний потенціал України.

"Пожмашина" - підприємство, яке працює впродовж 90 років. Є лідером на ринку пожежної, спеціалізованої та сільськогосподарської техніки. Це надійний партнер служби ДСНС України.

З Чернігівської області на Львівщину релокують третину заводу. Після завершення війни планують частину виробництва залишити. Ба більше, розпочати виробництво вантажної техніки, що створить нові робочі місця.

"Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на Львівщину релокувались 79 підприємств, із них 32 уже працюють. Охочі переїхати і працювати продовжують звертатися до нас. Відділ інвестиційної політики Львівської ОВА вже опрацював 347 заявок на переміщення виробничих потужностей", - зазначив Максим Козицький. 

Читайте також: Як пройшла минула доба у Львові та області: ситуація станом на 14 квітня

Фото на головній: heimarbeit.de



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW