Бійці бригади з Дніпропетровщини показали ворожий Урал, який «отримав українське громадянство» і слугує українському війську, - ФОТО



На фото бійці 93 бригади Холодний Яр «Лютік», «Ковбой» і «Вітяба» позують на фоні російського паливозаправника, який дістався бригаді у якості трофея ще в перші дні війни в Охтирці. Нині Урал «отримав українське громадянство» і слугує українському війську на повну.  

Про це повідомляється на сторінці 93-тя ОМБр Холодний Яр.

«Наша піхота «дрюкає» русню дуже професійно! А ми маємо завчасно і в потрібній кількості зарядити їх пальним, аби підрозділи бригади були готові вести бойові дії. В перші дні війни ми також спали від сили по 5 годин, але свою задачу виконали, – розповів донеччанин «Ковбой». Свій позивний отримав через те, що тримав у мирному житті власну міні-ферму. 

- Ця «ластівка» дісталася нам вже без палива – злили місцеві. Та ми до такого ставимося з розумінням, у скрутні часи людям треба виживати. 

Ми відремонтували заправник, залатали осколкові пошкодження у ремонтному батальйоні, за що хопцям окремий респект. Як-то кажуть, поставили автомобіль на ноги. Тепер ця пташка виконує завдання за призначенням. Уралу лише чотири року, а стан його був прикрий. Русня не слідкує за технікою: проводка, тумблера «на соплях», недопалки в машині. Це ж твій другий дім! 

Я ніколи не вважав росіян братами. Але після жахливих подій у Бучі та Ірпені, після теракту у  Краматорську я зрозумів, що вони просто не нормальні люди. Нормальні так не зможуть».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW