Як пройшла минула доба у Львові та області: ситуація станом на 14 квітня



На Львівщині за добу не було повідомлень про повітряну тривогу. 

14 квітня у телеграм-каналі керівник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, як пройшла минула доба у Львові та області. За його словами, сповіщень про повітряну тривогу не було. 

"Жодного разу не лунала сирена про повітряну тривогу. Дякую бійцям протиповітряної оборони за мирне небо над нашими головами", - зазначив Максим Козицький. 

За минулу добу рейдові групи у Червоноградському, Дрогобицькому, Яворівському районах та Львівській МТГ спіймали 8 паліїв сухої трави та склали адмінпротоколи. Штраф становить від 3 060 до 6 120 гривень для громадян, від 15 300 до 21 420 гривень - для посадових осіб.

За добу також прийняли і розселили ще 2750 людей, які були вимушені покинути свій дім. Від 24 лютого, за офіційними даними, на Львівщині надали прихисток 311 тисячам переселенців. Значна кількість людей поселилась у приватному секторі самостійно.

На Львівщині є 11 тисяч облаштованих ліжкомісць у державних та комунальних закладах, 3 тисячі - у приватній сфері. Якщо ви можете розмістити у своїй оселі людей, які вимушені тікати від бойових дій, зголосіться на сайті "Прихисток" (https://prykhystok.in.ua/).

Кордон на пунктах пропуску у Львівській області перетнули приблизно 19 тисяч людей. Від початку повномасштабного вторгнення через переходи на Львівщині за кордон виїхали 1 мільйон 596 тисяч осіб.

Щодо підозрілих людей та об’єктів, поліція опрацювала 1475 звернень від громадян.

Читайте також: У Львові зводять вже друге модульне містечко для переселенців

Фото на головній: пресслужби Львівської ОВА



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW