Рашисти можуть спробувати помститись за потоплений крейсер «Москва» та нанести ракетні удари по Одесі,- ВІДЕО



Російські вороги можуть спробувати помститись за потоплений ЗСУ крейсер «Москва» та нанести ракетні удари по Одесі та області.

Про це сьогодні повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

«Розуміємо, що ворог готуватиме усе, аби відповісти за Москву. Ми готові до усього, бо сили оборони контролюють процес. Одеський оборонний район є живим армійським організмом, який відслідковує усі можливі ризики активізації ворога. Звичайно залишається високою ймовірність нанесення ракетних ударів по нашому місту та регіону» — повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації  Сергій Братчук.

Крім того Братчук повідомив, що "ми ніколи не дізнаємось які там пошкодження, скільки російських моряків загинуло на кораблі". Російська пропаганда це приховує.

Нагадаємо, 13 квітня українські воїни уразили крейсер «Москва» ракетами «Нептун». Це той корабель, який 24 лютого брав участь у захопленні острова Зміїний у Чорному морі. Разом із патрульним корветом Василий Быков він підійшов до острова і запропонував бійцям Ізмаїльського прикордонного загону здатися. А ті відмовилися та відправили російський корабель за відомим маршрутом.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW