На Запоріжжі російські окупанти хизуються фактами мародерства на заправках та алкогольних складах



У розпорядженні СБУ чимало перехоплених телефонних розмов окупантів, в яких вони вихваляються своїми трофеями. А їхні родичі не просто не засуджують, а навпаки, спонукають до мародерства та ще й роблять замовлення.  Цього разу содат рф, що перебуває на Запоріжжі розказав про пограбування заправки та складу.

Про це повідомляє 061 з посиланням на прес-службу СБУ.

«Герой» чергового перехоплення ділиться з дружиною подробицями першого дня боїв у Запоріжжі: «Один день боя проходит с ними, а вечером мы на заправку их заезжаем, там просто никого нету. Там еда, напитки и много всего. Как начали красть все себе, набирать… Иллюха там… напитки-энергетики, булочки, ящиками запихал все в машину…».

Але цього виявилося замало, тож загарбники розбили склад. А там: «Комната была под замком. Мы ее сломали, а тампиво, водки… напитков всяких там… полностью забитый. Я давай все тоже в машину к себе вжух-вжух-вжух. Короче, грабанули их нефигово»!

Співрозмовниці не сподобався лише одне в цій оповіді, що її чоловік міг пити енергетики, бо вони «шкодять здоров’ю».Усе інше, судями з телефоної розмови, не дуже засмутило жінку.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Службою безпеки України отримано чергові дані щодо небажання російських військових продовжувати воювати проти України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW