Депортація українців – копіювання практики гітлерівських нацистів



Триває сорок дев’ята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. За цей період орки насильно вивозили українців. У ЦПД при РНБО України зазначили, що депортація українців – це копіювання практики гітлерівських нацистів, передає редакція. 

Гітлер, дії якого копіює путін, передбачав фізичне винищення жителів СРСР і колонізацію «звільнених земель «вищою расою». Після невдалого бліцкригу, окупанти залучили на невільницькі роботи 2,4 млн українців. Найбільше остарбайтерів гітлерівці вивезли з Донеччини, Дніпропетровщини та Києва.

За даними Міноборони рф, без участі української влади, з окупованих територій в напрямку росії і так званих республік, примусово вивезено 766 тис. українців. Серед них - 144 тис. дітей, не лише сиріт, а й тих, хто має батьків. В рф планують спростити процедуру усиновлення «дітей Донбасу».

В українців, які рятуються з зон бойових дій, відбирають українські документи, телефони, відправляють до прикордонних областей рф, щоб потім перевезти до регіонів.

Примусове переміщення цивільного населення на територію держави-агресора, зокрема дітей, має ознаки викрадення. Такі дії є грубим порушенням міжнародного права.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW