Посилення пропаганди в рф та ще один крок до запровадження ембарго на імпорт російських енергоносіїв у ЄС: важливі події 7 квітня



Завершується сорок третя доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Посилення пропаганди в рф та ще один крок до запровадження ембарго на імпорт російських енергоносіїв у ЄС: важливі події 7 квітня, передає редакція. 

Генеральна Асамблея ООН проголосувала за призупинення членства Росії у Раді ООН з прав людини, - повідомляє МЗС України. 

98 голосів «за». 24 голоси «проти». Військовим злочинцям не місце в органах ООН, які займаються захистом прав людини.

За даними Генштабу ЗСУ, противник зосереджує основні зусилля на захопленні міста Маріуполь, веденні наступу у районі міста Ізюм та спробах прорвати оборону на Донецькому напрямку. На Волинському напрямку існує імовірність ракетно-бомбових ударів ворога по об’єктах військової та цивільної інфраструктури з території республіки білорусь.

РФ посилює пропаганду серед особового складу військових навчальних центрів. Про це йдеться у листі начальника ракетних військ і артилерії ЗС рф Михайла Матвєєвського до керівників навчальних центрів, - розповідають в ГУР Міноборони. Зокрема, йдеться про заборону відповідати на дзвінки та повідомлення з телефонних номерів з кодами «+375, +380» (Білорусь, Україна). Якщо все ж виклик прийнято, все сказане співрозмовником за визначенням рекомендують сприймати як брехню і провокацію (незалежно від змісту розмови). 

Пропаганда також має включати роз’яснення про «плюси» участі у війні з Україною. А саме про соціальні гарантії та підвищені виплати. Всі українські та «інші» ресурси оголошуються такими, що розповсюджують фейки та недостовірну інформацію.

Депутати Європарламенту проголосували за резолюцію, у якій закликають негайно запровадити повне ембарго на імпорт російських енергоносіїв - нафти, газу, вугілля та ядерного палива.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW