Ворог наніс ракетні удари по залізничному вокзалу Краматорська: є постраждалі



Ворог наніс удар двома ракетами по залізничному вокзалу Краматорська. За попередніми даними є постраждалі. Деталі уточнюються. 

Про це повідомляє редакція з посиланням на в. о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Олександра Камишіна. 

В результаті ракетного обстрілу вокзалу Краматорська за оперативними даними більше 30 чоловік загинуло та більше 100 поранених.

Це цілеспрямований удар по пасажирській інфраструктурі залізниці та жителях міста Краматорськ.

Окупанти вдарили «Точкою-У» по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію. Поліція та рятувальники вже на місці. Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться.

На даному напрямку ситуація була днапружена. Зранку з краматорського напрямку відправились усі три поїзда з біженцями, що були «відрізані» внаслідок ворожого удару по шляхопроводу поблизу ст. Барвінкове. Після попереднього удару було оперативно відновлено залізничниками ділянку. 

Евакуаційні рейси #276 та #278 до Львова везуть три тисячі пасажирів на двох.

Евакорейс #138 до Хмельницького пройшов міст останнім на швидкості 15 км/годину і вивіз ще 945 людей, з-поміж яких 78 - з особливими потребами, 20 на інвалідних візках, 15 лежачих хворих.

Зранку колію додатково обстежували. Відзначаємо усіх залізних людей, які ремонтували колію фактично під обстрілом і вивозили людей з темних станцій.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW