Захисники Маріуполя стримують 10 тисяч окупантів, - Зеленський



Маріуполь намагаються взяти штурмом 10 тисяч російських окупантів. Їх стримують захисники міста.

Про це розповів Зеленський 9 квітня під час спільного брифінгу з федеральним канцлером Австрії Карлом Негаммером.

"Стоїть Маріуполь. Скільки вистоїть Маріуполь? Там наші військові. Потужні, міцні. Одні з найміцніших, і ви це прекрасно знаєте. Навколо них сьогодні 10 тисяч російських військових", — сказав президент України.

Він зазначив, що оборона міста — це велике випробування для українських солдатів, які там знаходяться. Але якщо вийде втримати Маріуполь, то ці окупанти не зможуть рушити на схід країни, який рф прагне захопити.

"Ми бачимо підготовку до важливого (хтось каже вирішального) бою на Сході нашої держави. Я не хочу брати на себе відповідальність щодо прогнозів. Я можу брати на себе відповідальність щодо захисту нашої держави і боротьби, яку ми постійно демонструємо.

Тому хочу вам сказати: так, паралельно на сході й на півдні йде накопичення військ, техніки, озброєних людей, які збираються окупувати ще одну частину наших територій.

Це буде складна баталія, ми віримо в нашу боротьбу і нашу перемогу. Ми готові і боротися, і паралельно шукати ті чи інші дипломатичні шляхи, які можуть зупинити цю війну. Поки що. Поки що ми говоримо і про паралельний діалог", - пояснив Зеленський.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW