Рашисти перегруповуються та готуються наступати на схід України



Вже 41 добу Україна героїчно бориться з російськими окупантами. Наразі рашисти здійснюють перегрупування військ та зосереджують зусилля на підготовці наступальної операції на сході нашої Держави.

Як повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, мета орків - встановлення повного контролю над територією Донецької і Луганської областей. Противник намагається покращити положення підрозділів в Таврійському та Південнобузькому операційних районах.

Варто зазначити, що минулу добу російські війська здійснили обстріли Миколаєва забороненими Женевською конвенцією касетними боєприпасами. Під ворожий вогонь потрапили цивільні квартали і медичні заклади, зокрема – дитяча лікарня. Є загиблі і поранені, зокрема і діти.

Однак, окупаційні війська продовжують зазнавати втрат. Мають великі проблеми з комплектуванням бойових підрозділів та підрозділів забезпечення. Особовий склад противника деморалізований, що призвело до збільшення кількості випадків дезертирства та відмов військовослужбовців збройних сил російської федерації брати участь у війні на території України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW