Пабліки російського міста заполонили фотографії катувань та вбивств з української Бучі, - ФОТО



Докази військових злочинів, скоєних російською армією під час «спеціальної військової операції в Україні», заполонили усі українські та західні інформаційні майданчики. Однак у російських ЗМІ, які функціонують виключно згідно з «інформаційною рознарядкою» Кремля, пояснюється, що всі наведені українськими та західними журналістами факти нібито є фейковими чи постановочними.

Скоріше за все, щоб достукатися до матерів і дружин російських окупантів, чиї чоловіки брали участь у звірячих та нелюдських військових злочинах у Бучі, у популярних групах «ВКонтакте» Костроми почали з'являтися шокуючі фотографії злочинів росіян, зокрема костромичів.

Пабліки російського міста заполонили фотографії катувань та вбивств з української Бучі, - ФОТО, фото-1

Відомо, що серед російських військовослужбовців, котрі катували, вбивали і ґвалтували українських діток, підлітків і жінок, а також катували і підло вбивали в спину мирних жителів із зав'язаними за спину руками, були представники військової частини 71211 331-го гвардійського парашутно-десантного полку Костроми.

Після всього побаченого обов'язком кожного українця стала помста кожному, хто брав участь у звірствах. Хакерські угруповання спільно з багатьма світовими спецслужбами вже готують повні списки не тільки імен російських окупантів, які брали участь у злочинах в/ч, але їх телефони, адреси, імена дружин, дітей та їхнє фактичне місце проживання.

Пабліки російського міста заполонили фотографії катувань та вбивств з української Бучі, - ФОТО, фото-2

І якщо Україна послідує прикладу однієї з найсильніших розвідок світу «Моссаду», яка провела операцію «Гнів Божий» зі знищення палестинських терористів з організації «Чорний вересень», єдине, що залишається порадити російським військовим та їхнім сім'ям для тимчасового продовження свого життя – окопатися у глухому сибірському селі.





AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW