Рашисти продовжують обстрілювати Миколаївщину: за минулу добу постраждало 30 людей



За минулу добу, 8 квітня, у Миколаївській області від обстрілів російських окупантів постраждало 30 осіб, серед яких 5 дітей

Як повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва, усі постраждалі доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Замазєєва підкреслила, що російські окупанти продовжують обстрілювати з реактивної артилерії територію області. Наразі напружена ситуація залишається на північно-східному і східному напрямках від Миколаєва. 

- Так, вчора, до миколаївської обласної дитячої лікарні, з пораненнями, були доставлені мама з двома дітьми. Вони вирвалися з Херсонщини, тікаючи від окупантів, і по дорозі потрапили під їх обстріл. Жінка отримала проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини, а її діти 9-и і 17-и років – дочка й син отримали осколкові поранення кінцівок та інших частин тіла. Усім постраждалим оперативно була надана допомога і зараз їх життю нічого не загрожує. Правоохоронці з’ясовують усі обставини інциденту,- розповіла голова обласної ради. 

Загалом, станом на ранок 9 квітня, в миколаївських лікарнях знаходиться 332 людей, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW