Варто бути готовим до зустрічі із минулим: гороскоп на 13 квітня



Сьогодні, 13 квітня, день, який принесе несподівану зустріч із минулим. Для  когось така зустріч буде приємною, а для когось - ні.  Сьогодні астрологи радять заглибитись у самопізнання і розірвати ланцюг неприємних подій, які повторюються у житті. 

Овен (21.03 – 20.04)
Сьогодні представникам цього знаку дуже важливо поставити собі чітку мету, і скласти чіткий план її досягнення. 

Телець (21.04 – 21.05)
Для представників цього знаку настав ідеальний час ухвалити важливе життєве рішення, про яке вони подумували давно. Якщо раніше Тельці його відкладали, то тепер нарешті настав час зробити рішучий крок – навіть великий ризик буде виправданий.

Близнята (22.05 – 21.06)
Події сьогоднішнього дня виявляться для вас по-справжньому доленосними: від того, що станеться сьогодні, багато в чому залежатиме ваше життя в майбутньому, тому потрібно уважно ставитись до кожного з них.

Рак (22.06 – 22.07)
Ракам варто нарешті перестати жити минулим, хоч би яким привабливим воно вам здавалося — необхідно дивитися в майбутнє і підкоряти всі свої вчинки прагненню до нього, тоді все в житті складеться найкращим чином.

Лев (23.07 – 21.08)

Представникам цього знаку варто перестати бути "маленьким кошенятком" і стати справднім Левом. Впевненість у собі допоможе Левам з успіхом вирішити всі питання.

Діва (22.08 – 23.09)
Головне цього дня – відмовитися від спогадів, які викликають не найприємніші відчуття: вони вже не мають над вами влади, тому не дозволяйте їм тягнути з вас енергію, необхідну для життя та роботи.

Терези (24.09 – 23.10)
День, коли не варто з ким-небудь сперечатися і тим більше що-небудь доводити: переконати протилежний бік у своїй правоті все одно не вдасться, а ось до серйозного конфлікту може призвести.

Скорпіон (24.10 – 22.11)
Відчуття дежавю, яке протягом дня опановуватимете вас неодноразово, дане для того, щоб на якийсь час повернутися в минуле і зробити важливі висновки зі скоєних колись помилок.

Стрілець (23.11 – 21.12)
Саме сьогодні настав час для рутинних і монотонних справ, від яких верне вашу діяльну натуру, тому ви весь час відкладали їх на потім — сьогоднішній день виявиться сприятливим саме для таких занять.

Козоріг (22.12 – 20.01)
Якщо сьогодні вам буде необхідно ухвалити важливе рішення – як професійного, так і особистого плану, відведіть для цього другу половину дня – у цей час вам вдасться набути правильного настрою.

Водолій (21.01 – 18.02)
Навіть якщо ваша професія аж ніяк не пов'язана з творчістю, сьогодні визначальною якістю для вас стане креатив – за його допомогою ви зможете вирішити будь-яке завдання.

Риби (19.02 – 20.03)
День не призначений для рішучих дій та кардинальних змін: чим би ви не займалися, просуйтеся вперед, не поспішаючи, і обмірковуйте кожен свій крок – у такій поведінці запорука успіху.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW