Де у Львові переселенцям шукати роботу



У Львові переселенцям допомагають влаштуватися на роботу. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, і місті працює Центр підтримки, де переселенцям допомагають працевлаштуватися. Через звернення до Центру роботу у Львові вже знайшли орієнтовно 100 людей.

За словами в.о. керівника управління персоналом ЛМР Богдани Яремчук, найбільше звернень стосується власне працевлаштування. За такою допомогою очно звернулось близько 700 осіб, ще 300 – телефонували та отримали онлайн-консультації. «Зі всіх звернень щодо пошуку роботи 10% ми закрили, тобто, люди працевлаштовані.

Двічі на тиждень робимо аналітику щодо звернень з працевлаштування серед людей, котрим була відразу запропонована вакансія. І, на жаль, буває і така ситуація, що люди отримують по 2-3 контакти потенційних роботодавців, але не телефонують їм. Тож будемо старатися максимально пропрацьовувати з кандидатами, щоб вони були відповідальніші», - зазначила Богдана Яремчук.

Якщо спочатку у Центрі переважали вакансії робітничих професій, то зараз, до прикладу, є запити на посади менеджерів у сфері обслуговування, логістики. «Також, в одне з управлінь міської ради ми працевлаштували бухгалтера», - додала Богдана Яремчук.

Загалом, у Львові до Центру підтримки вимушено переміщених українців фізично звернулося понад 2 тис. людей, які рятуються від війни. Окрім того, послуги Центру - юридичні консультації, допомогу щодо працевлаштування та державних соціальних виплат - люди отримують і у телефонному режимі та онлайн.

Нагадаємо, Центр підтримки вимушено переміщених українців запрацював у Львові 19 березня.

У понеділок – п’ятницю тут працюють з 10.00 до 18.00. У суботу – з 11.00 до 17.00. Неділя – вихідний.

Адреса Центру - вул. Князя Романа, 6, контактний номер телефону: +38 050 555 44 61.

Читайте також: Максим Козицький розповів про пожежі на Львівщині та загрозу ракетного удару



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW