Як у Львові та області пройшла ніч: ситуація станом на 14 березня



Максим Козицький поінформував про ситуацію на Львівщині за минулу добу. 

Впродовж ночі із 13 на 14 березня на Львівщині лунали сирени. Окупант не завдав жодного удару по території області. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА. 

У Львівській області продовжують працювати над підсиленням підрозділів територіальної оборони, координують процес переміщення гуманітарної допомоги у найбільш постраждалі області України, допомагають переміщеним особам.

За словами начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, ця ніч пройшла спокійно, ударів не було. Кілька разів лунала тривога. 

Окрім того, зазначили цифра загиблих та поранених військових внаслідок авіаудару по Яворівському полігоні не змінилася - 35 героїв загинули, понад 130 поранених. Військові отримують усю необхідну їм медичну допомогу.

Львівщина продовжує бути гуманітарним коридором між Європою та іншими областями України. За вчорашню добу більше тисячі тон гуманітарних вантажів ми відправили в усі "гарячі" точки України, у тому числі на Київ, Південь, Схід. 

В області розпочали навчання добровольчих формувань територіальної оборони. Чоловіки вивчають  парамедичну допомогу, особливості поводження зі зброєю тощо. Триває підготовка щодо підписання контрактів з головами територіальних громад і батальйонами територіальної оборони щодо внесення таких формувань до територіальної оборони Львова та Львівщини.

Максим Козицький звернувся також до навчальних закладів щодо можливості пошуку додаткових приміщень для розміщення переселених осіб, а також вчергове закликав бізнес відновлювати роботу, щоб зберегти економіку.

Читайте також: Дев'ятнадцята доба війни: інформація щодо російського вторгнення станом на 14 березня

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW