Мешканців Львівщини просять вчасно оплачувати комунальні послуги



На Львівщині просять мешканців вчасно оплачувати комунальні послуги.

У Львівській області усі об’єкти критичної інфраструктури працюють належним чином. Проте для  підтримки їх безперебійної робити необхідно вчасно та у повному обсязі оплачувати комунальні послуги. Про це наголосив начальник Львівської військової адміністрації Максим Козицький.

«Для того, щоб об’єкти критичної інфраструктури працювали – прохання оплачувати комунальні послуги. Доволі важко забезпечити роботу водоканалів, ліній електропередач, газопроводів, якщо кошти на їх обслуговування не йдуть. Я розумію, що ми в часі війни. І розумію, що не кожен з нас має можливість це зробити. Але у Львівській області зарплати і пенсії платяться вчасно , навіть авансуються. Тому прохання у такий спосіб допомогти військовій адміністрації, державі і війську. Якщо ми будемо платити за послуги, ми забезпечимо роботу критичної інфраструктури у військовий час», - сказав Максим Козицький.

Нагадаємо, що за три тижні війни на Львівщині не було значних перебоїв в роботі служб, що відповідають за комунальні послуги. Їх працівники цілодобово на сторожі безпеки та комфорту мешканців області.

Читайте також: У Львові російські окупанти здійснили ракетний обстріл



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW