В Україні затвердили зразок контракту добровольця тероборони: подробиці



Контракт укладається між командиром добровольчого формування та бійцем в чотирьох екземплярах.

Станом на 19 березня в Україні затверджено зразок контракту добровольця територіальної оборони та зразок посвідчення добровольця. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА. 

"Закликаємо всіх, хто хоче створювати озброєні підрозділи в своїх територіальних громадах для захисту своєї території зробити це відповідно до чинного законодавства, щоб мати можливість отримати зброю, застосовувати її або власну мисливську зброю для оборони та мати ряд соціальних гарантій від держави", - зазначили у повідомленні. 

Контракт укладається між командиром добровольчого формування та бійцем в чотирьох екземплярах. Про те, як створити добровольче формування територіальної громади можна дізнатися за посиланнямhttps://bit.ly/3imBkAt

Умови контракту добровольця територіальної оборони дізнатися можна за посиланнямhttps://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0307-22#Text

Для того, що зголоситися до бригади, необхідно прийти у Львові на вул. Батуринська, 2. Із собою треба мати паспорт, ідентифікаційний код, військово-обліковий документ. У випадку питань, телефонуйте - 096 080 69 87.

Читайте також: "Укрзалізниця" запустила з Харкова до Львова евакуаційний потяг: графік руху

Фото на головній: з відкритих джерел



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW