"Ми не знаємо, якою є наступна ціль російських ракет": мер Львова закликав не нехтувати укриттями



Мер Львова закликав мешканців не нехтувати укриттями, тому що сьогодні це - питання життя.

26 березня мер Львова Андрій Садовий під час екстреного брифінгу зазначив, що чим швидше Україна отримає якісну зброю і системи протиракетної оборони, тим безпечнішими будуть наші міста і громадяни. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Міський голова також закликав жителів не нехтувати укриттямипід час повітряної тривоги у місті, тому що сьогодні це - питання життя.

"Ми ще до 25 лютого вивели зі Львова об'єкти мілітарної інфраструктури. І ті пошкодження, які є, - це пошкоджені корпуси, і насправді агресор б'є по наших цивільних об’єктах. Рівень безпеки є максимально можливий по місту та регіону, але насправді ми не знаємо, якою є наступна ціль російських ракет, які сьогодні вилітали з міста Севастополь і які дуже багато разів влучали не тільки у Львів, але й в інші об'єкти у нашій країні.

Ми всі в однаковій ситуації: чим скоріше отримаємо якісну зброю і системи протиракетної оборони, тим безпечнішими будуть наші міста і громадяни. І велике прохання - йдіть зараз в укриття. Ми не знаємо, яка ціль ракет, а здоров'я має бути в пріоритеті", - зазначив Андрій Садовий.

Читайте також: "Ворог завдав удару по нафтобазі та заводу": про ситуацію у Львові

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW