Сьогодні Львів прощатиметься з 49-річним Русланом Ковалем, який віддав життя за Україну



Сьогодні у Львові прощатимуться з командиром взводу безпілотних авіаційних комплексів, який загинув на фронті. 

Як повідомив на своїй сторінці у ФБ Андрій Бурбан, похорон 49-річного Руслана Коваля розпочнеться 6 квітня о 9:00 у Сокільниках. Вже о 11:00 процесія вирушить в Гарнізоний Храм Петра і Павла у Львові, після - повернеться в Сокільники і від початку села вирушить пішки до цвинтару.

Загинув військовослужбовець Руслан Коваль, Фото -  УЛЯНИ СОЛОНЮК

Загинув військовослужбовець Руслан Коваль, Фото - УЛЯНИ СОЛОНЮК

Журналісти видання «Твоє місто» розповіли, що військовослужбовець Руслан Коваль загинув 2 квітня у бою з російськими окупантами. Командир взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади поліг за Україну під час виконання бойового завдання.

Мешканка Сокільників та подруга захисника Уляна Солонюк розповіла, що з 2014 року Руслан Коваль безперервно воював на передовій на Сході. Упродовж двох років був снайпером, проте отримав поранення й надалі не міг виконувати цю роботу за станом здоров’я, тому був переведений в іншу бригаду.

У 2017 році Руслан Коваль став почесним мешканцем Сокільників. Тепер же військове командування подало ім’я захисника для присвоєння йому звання Героя України за вагомий внесок у захисті Батьківщини.

У Героя залишились дружина Ірина та син Роман.

Читайте також: У Львові запалили сотні лампадок в пам'ять про невинно вбитих рашистами українців, - ФОТО, ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW