росіяни хочуть розбомбити своє місто, щоб звинуватити у цьому "українських націоналістів"



росія хоче навмисно розбомбити власне місто. 

Як повідомили у Головному управлінні розвідки МО України, росія планує теракти на своїй території для нагнітання антиукраїнської істерії. За попередньою інформацією, бомбардувати планують Бєлгород або одне з міст Криму. 

«російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах. А також нанесення ракетно-бомбових ударів по місту Бєлгород чи одному з міст Криму», про це в коментарі пресслужбі відомства заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов.

Він переконаний, що до таких дій путінський режим спонукає провальне виконання плану з мобілізації. Для цього окупанти планують вибухи в російських житлових будинках чи ракетні обстріли, щоб звинуватити в цьому Збройні сили України та добровольчі батальйони, щоб створити емоційну картину «звірств українських націоналістів. У ЗМІ ймовірно ці теракти подаватимуться як помста українців за Бучу і Краматорськ. 

Зараз у Бєлгородській і Курській областях активно риються окопи, нагнітається паніка щодо уявного наступу українських добровольчих батальйонів і диверсійних груп.

Читайте також: У Міноборони прокоментували хімічну атаку в Маріуполі



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW