Знімав об'єкти інфраструктури: одеські патрульні затримали ймовірного диверсанта, - ВІДЕО



Протягом минулої доби патрульні відпрацювали 783 повідомлення. Загалом 11 квітня в Одесі та області було спокійно. Патрульні затримали ймовірного диверсанта. 

Про це повідомила спікер патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

Протягом ночі патрульні зупинили 5 нетверезих водіїв, один з яких скоїв ДТП.

"В Приморському районі у провулку Слєпньова водій автівки Mercedes, керуючи напідпитку, не впорався з керуванням, внаслідок чого скоїв наїзд на газон та стовпчики огорожі. З місця події він намагався зникнути, а також поводив себе агресивно. Патрульні поліцейські застосували спецзасоби, щоб його вгамувати", - повідомила спікер патрульної поліції.

На водія склали адміністративні матеріали, а автівку відправили на арештмайданчик.

Також за минулу добу було виявлено два факти незаконного обігу наркотичних речовин.

"На вулиці канатній було затримано жінку, яка фотографувала блокпост. Під час поверхневого огляду у неї було знайдено пігулки метадону", - прокоментувала Алла Марченко.

Інший випадок трапився в Суворовському районі. Там у чоловіка виявили кілька пакунків з наркотичними речовинами. В обох випадках затриманих передали слідчій оперативній групі для подальшого розгляду справ.

Крім того, патрульні продовжують відпрацьовувати повідомлення про підозрілих осіб. Наприклад, на вулиці Академіка Корольова була затримана автівка Hyundai, водій якої мав при собі два паспорти, один з яких - російський. Чоловік пояснив, що він мешканець Криму. 

А от на вулиці Миколаївська дорога був зупинений автомобіль Volkswagen, в салоні якого працював відеореєстратор. 

"Під час огляду телефону, було з'ясовано, що у водія є відео об'єктів інфраструктури", - повідомила Марченко. 

Читайте також: За минулу добу в Одеській області трапилось вісім пожеж



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW