У Костянтинівці утворили військову адміністрацію та призначили керівника



Наприкінці березня мешканці Костянтинівки публічно висловили недовіру міському голові Олегу Азарову. У своєму зверненні місцеві звинувачували його у проросійській позиції і висловлювали побоювання, що той підтримає армію загарбників.

Читайте: Мешканці Костянтинівки хочуть відсторонити міського голову і звернулись до Павла Кириленка

Вчора стало відомо, що президент України Володимир Зеленський видав указ щодо утворення Костянтинівської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області.

Керівником Костянтинівської міської ВА призначено Олексія Рослова. Про це свідчить розпорядження на сайті Офісу Президента.

«Постановляю:

1. Утворити Костянтинівську міську військову адміністрацію Краматорського району Донецької області.

2. Генеральному штабу Збройних Сил України, Донецькій обласній державній адміністрації здійснити відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» заходи, пов'язані з утворенням військової адміністрації, зазначеної у статті 1 цього Указу", — йдеться в документі.

Нового керівника Костянтинівської міської військової адміністрації представив Павло Кириленко.

Створення військових адміністрацій у громадах Донеччини – це вимушений крок, продиктований воєнним часом. Впевнений, що Костянтинівська МВА працюватиме ефективно на захист держави та наших громадян.Знаємо, що Костянтинівка зараз має безліч нагальних проблем. Тепер вирішувати їх буде простіше.Також нового очільника одержала Бахмутська райдержадміністрація – ним став Сергій Кальян, відповідно до Розпорядження Президента України №52/2022-рп. Робота серйозна і відповідальна. Від нашої ефективності залежать життя наших земляків, - написав у себе на сторінці Кириленко.

До цього Олексій Рослов очолював Бахмутську районну державну адміністрацію.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW