Рашисти атакували: Кім розповів про наслідки ракетного удару в Миколаєві



Пізно ввечері 10 квітня Росія атакувала Миколаїв. У всіх районах міста люди бачили яскравий спалах, за яким послідував потужний вибух.

Про наслідки атаки на Миколаїв розповів голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у новому відеозверненні.

"Вчора вночі бахнуло, всі про це писали. Приховувати не буду, там ракети, тому там коригування не потрібно. Це російські окупанти напали на підприємство з Катару на території нашої області. Постраждалих (жертв) немає, два ангари порожніх. Охоронець постраждав від розбитого скла", - зазначив він.

При цьому Кім додав, що військові РФ масово відмовляються їхати на війну в Україну під будь-яким приводом:

"Не лякає їх в'язниця, нічого, все одно хочуть залишитися жити, навіть відмовляються центральна частина - Московія. Тому що вони там хоч якось користуються інтернетом. Навіть у їхніх тупих головах зрозуміло, що ходить така історія: приїхав без однієї руки – служив у Чорнобаївці, приїхав з трьома – служив у Чорнобилі, приїхав і х*р не стоїть – служив у Конотопі. Їдуть до нас сюди, ті, де немає інтернету – далекі: Якутія, Мурманськ, коротше з далекої Росії. Їм наобіцяли, що вони будуть героями, але вони Інтернетом користуватися не вміють, ну поки доїдуть, їм розкажуть, що тут відбувається".

Читайте також: "Я собі зламаю руку чи ногу, але більше не поїду проти України воювати", - пообіцяв російський військовий у селі під Києвом,- ФОТО, ВІДЕО



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW