Стало відомо, у якому стані перебувають рятувальник із Полтави та його дружина, поранені під час ракетного обстрілу Дніпра



Учора, 10-го квітня, російські окупанти завдали десять ракетних ударів по Дніпропетровській області. Зокрема, о 10:06 ракети вдарили до аеропорту міста Дніпро. Внаслідок ударів він був знищений та відбулося загорання на площі близько 100 квадратних метрів. На місце події виїхали працівники ДСНС. Під час ліквідації наслідків ракетного удару ворог о 12:47 знову обстріляв територію аеропорту. Внаслідок цього поранення різного ступеню складності отримали шість людей. Серед них – рятувальник із Полтави Ігор Гетало та його дружина, Євгенія Дудка, начальниця відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стало відомо, у якому стані перебувають рятувальник із Полтави та його дружина, поранені під час ракетного обстрілу Дніпра, фото-1Стало відомо, у якому стані перебувають рятувальник із Полтави та його дружина, поранені під час ракетного обстрілу Дніпра, фото-2

Стан Євгенії Дудки залишається найтяжчим із усіх постраждалих. Їй провели операцію, сьогодні вона приходила до тями, але іще не говорить. У Ігоря Гетала – контузія та осколкові поранення ніг. Крові, необхідної для переливання пораненим, наразі достатньо. Про це зранку 11-го квітня журналістам 0532.ua повідомила речник ГУ ДСНС України у Полтавській області Світлана Рибалко.

Щойно ми матимемо нову інформацію про стані постраждалих рятувальників, ми обов'язоково її повідомимо. Щоб не пропустити важливих новин, підписуйтеся на наш Telegram. Разом ми тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW