На Запоріжжі без світла залишаються більше 20 тисяч родин у 67 населених пунктах



Сьогодні на ранок внаслідок обстрілів в Оріхівських електромережах виникли нові пошкодження, внаслідок яких без енергопостачання залишилися близько 4,4 тисяч родин. Протягом доби бригади енергетиків відновили їх енергопостачання.

Про це повідомили у прес-службі «Запоріжжяобленерго», передає 061.

Через активні бойові дії та недопуск до місць пошкоджень електромереж з боку військових енергетики знову не мали можливості проводити аварійно-відновлювальні роботи по решті Оріхівських мереж, а також по Гуляйпільських та Василівських мережах.

Крім того, у другій половині дня внаслідок перевантаження мереж була відключена 1 ТП у м. Бердянськ та знеструмлено 170 домівок містян. Також внаслідок пошкодження електрообладнання погашені 10 споживачів с. Рождественка Вільнянського району. Аварійно-відновлювальні роботи планується розпочати зранку.

Станом на 20:00 по Запорізькій області без енергопостачання залишаються більше 20 тисяч абонентів:

  • Василівські електромережі – 5 300 абонентів (7 населених пунктів);
  • Гуляйпільські електромережі – 11 828 абонентів (47 населених пунктів);
  • Оріхівські електромережі – 3 026 абонентів (12 населених пунктів, з них 2 – частково);
  • Бердянські електромережі – 170 абонентів;
  • Вільнянські електромережі – 10 абонентів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що без газу залишаються 52 населених пункта Запорізької області (62 246 споживачів). Впродовж минулої доби відновити газопостачання вдалося 21 споживачу села Мала Токмачка Пологівського району.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW